Contracten

Aandeelhouderspakket (klein)

Dit pakket bevat de meest essentiële contracten die je als DGA nodig hebt na oprichting van je BV. Als je slechts één BV hebt, kun je met dit pakket goed uit de voeten. Het pakket regelt voor € 89,00 middels 5 contracten de noodzakelijke vastleggingen tussen de BV en de DGA.

Arbeidsovereenkomst – Bestuurder

Als statutair  bestuurder van een vennootschap bent u ook gewoon werknemer. Dat geldt ook voor uw eigen holding! Dit dient te worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag

Geldleningsovereenkomst

Indien u een geldlening wilt afsluiten gebruikt u deze overeenkomst. Hiermee regelt u de hoogte van de lening, het rente percentage en de voorwaarden waaronder de terugbetaling dient te geschieden.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag

Managementovereenkomst

Om met uw persoonlijke holding te factureren aan de vennootschap(pen) waarvoor u bestuurderswerkzaamheden verricht, dient u eerst een managementovereenkomst te hebben. De managementovereenkomst is een overeenkomst van opdracht, wat betekent dat u goed moet vastleggen dat u als manager zelfstandig opereert. Daarmee voorkomt u dat de opdracht als arbeidsrelatie wordt aangemerkt.
los€39,-excl. BTW
Aan de slag

Rekening-courantovereenkomst

In deze overeenkomst regelt u de voorwaarden waaronder geldlening plaatsvindt tussen U als directeur (of uw persoonlijke holding) en de vennootschap, of tussen verschillende BV's binnen de organisatiestructuur. U bent fiscaal verplicht om dat in een overeenkomst vast te leggen.
los€29,-excl. BTW
Aan de slag

Verzoek vermindering DGA-salaris

Met deze brief kunt een verzoek voor verlaging van het DGA-salaris indienen.
los€19,-excl. BTW
Aan de slag
ZÓ GA JE AAN DE SLAG

Eenvoudig en online in 4 stappen zelf contract opstellen.

Stap 1
Account aanmaken om naar je dashboard te gaan
Stap 2
Kies een contract of een pakket
Stap 3
Afrekenen
Stap 4
Invullen, ondertekenen, downloaden en opslaan

WIL JE NIETS MISSEN?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date zodat jij het beste uit je organisatie kunt halen.