Contracten

Stichting-pakket

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om jouw stichting in goede banen te leiden. Met behulp van de templates kun je je leden oproepen voor de algemene vergadering, bestuursbesluiten maken, de agenda opstellen en het arbeidscontract tussen de bestuurders en de stichting opstellen. Geen risico nemen voor bestuurdersaansprakelijkheden e.d. voor slechts € 59,00 ex. BTW.

Arbeidsovereenkomst Stichting – Bestuurder

Als bestuurder van een stichting bent u ook gewoon werknemer. Dit dient te worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag

Bestuursbesluit

Dit is een basismodel dat u kunt gebruiken voor het schriftelijk vastleggen van besluiten van het bestuur. Dit is van belang voor het voeren van een goede administratie en het goed uitoefenen van uw taken als bestuurder.
los€9,-excl. BTW
Aan de slag

Disclaimers

Deze disclaimers zijn juridisch correcte manieren om je aansprakelijkheid te controleren. Ze zijn te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld mails, brieven of websites.
los€9,-excl. BTW
Aan de slag

Notulen vergadering

Als er vergaderd wordt, worden er besluiten genomen. Deze besluiten dienen formeel schriftelijk te worden vastgelegd, en daarna te worden opgeslagen in de administratie. U kunt hiervoor dit template gebruiken.
los€19,-excl. BTW
Aan de slag

Oproeping vergadering

Voorafgaand aan iedere vergadering dient u een formele uitnodiging te zenden aan alle genodigden. Dit geldt zowel voor de vergadering van bestuurders, als voor de algemene vergadering van aandeelhouders. Voor beide vergaderingen kunt u dit template gebruiken.
los€9,-excl. BTW
Aan de slag

Procuratiebesluit

Gebruik dit template om een volmacht te geven aan een bestuurder (of een andere werknemer) om de rechtspersoon te vertegenwoordigen, en de voorwaarden vast te leggen waaronder dat kan.
los€29,-excl. BTW
Aan de slag
ZÓ GA JE AAN DE SLAG

Eenvoudig en online in 4 stappen zelf contract opstellen.

Stap 1
Account aanmaken om naar je dashboard te gaan
Stap 2
Kies een contract of een pakket
Stap 3
Afrekenen
Stap 4
Invullen, ondertekenen, downloaden en opslaan

WIL JE NIETS MISSEN?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date zodat jij het beste uit je organisatie kunt halen.