Contracten

Zakelijke dienstverlening Compleet

Je bent een zakelijke dienstverlener en je wilt je zaken uiteraard juridisch goed regelen. Met dit complete pakket leg je hiervoor de basis en kun je gelijk aan de slag, of je nu ZZP’er of DGA bent. In totaal 9 contracten voor €119,00 ex. BTW. 

Aandeelhoudersovereenkomst

In de statuten van de vennootschap zijn standaardbepalingen vastgelegd over de structuur en eigendom van de onderneming. Afspraken over hoe de aandeelhouders met elkaar om dienen te gaan staan daar niet in. Die maakt u in deze overeenkomst.
los€69,-excl. BTW
Aan de slag

Arbeidsovereenkomst – Bestuurder

Als statutair  bestuurder van een vennootschap bent u ook gewoon werknemer. Dat geldt ook voor uw eigen holding! Dit dient te worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag

Bemiddelingsovereenkomst (NBBU)

Met een bemiddelingsovereenkomst leg je de afspraken vast met een tussenpersoon die bemiddelt voor partijen bij het tot stand komen van overeenkomsten.
los€19,-excl. BTW
Aan de slag

Disclaimers

Deze disclaimers zijn juridisch correcte manieren om je aansprakelijkheid te controleren. Ze zijn te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld mails, brieven of websites.
los€9,-excl. BTW
Aan de slag

Geheimhoudingsovereenkomst (investering)

Geheimhouding vastleggen met een tegenpartij t.a.v. vertrouwelijke zaken.
los€19,-excl. BTW
Aan de slag

Managementovereenkomst

Om met uw persoonlijke holding te factureren aan de vennootschap(pen) waarvoor u bestuurderswerkzaamheden verricht, dient u eerst een managementovereenkomst te hebben. De managementovereenkomst is een overeenkomst van opdracht, wat betekent dat u goed moet vastleggen dat u als manager zelfstandig opereert. Daarmee voorkomt u dat de opdracht als arbeidsrelatie wordt aangemerkt.
los€39,-excl. BTW
Aan de slag

Overeenkomst van opdracht (zakelijke dienstverlening)

Vastleggen van een overeenkomst tot opdracht tussen twee partijen. Dit is een algemeen document. Vul het goed in met de gegevens van jouw specifieke situatie. Pas op dat je niet bepalingen weglaat waarin de zelfstandigheid van de opdrachtnemer wordt benadrukt.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag

Privacy verklaring

Met een Privacy Verklaring kunt u duidelijk maken hoe uw website met persoonsgegevens van bezoekers en klanten omgaat. U bent wettelijk verplicht om dit te doen indien u die gegevens vraagt op uw site.
los€29,-excl. BTW
Aan de slag

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerken bij het aannemen van een opdracht.
los€49,-excl. BTW
Aan de slag
ZÓ GA JE AAN DE SLAG

Eenvoudig en online in 4 stappen zelf contract opstellen.

Stap 1
Account aanmaken om naar je dashboard te gaan
Stap 2
Kies een contract of een pakket
Stap 3
Afrekenen
Stap 4
Invullen, ondertekenen, downloaden en opslaan

WIL JE NIETS MISSEN?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date zodat jij het beste uit je organisatie kunt halen.