PLATTFORM LEGAL: LEGAL CHECK

Legal Check

Van  zelf doen naar juridische controle.

Wij weten dat het voor kleine zelfstandigen en het klein bedrijf, uitermate kostbaar is om je juridische zaken goed te regelen. De eerste oplossing is ons State of the Art contracten platform. Dit is een goede basis om te weten te komen wat er zoal geregeld moet worden op juridisch vlak. Juristen en advocaten werken meestal op uurtarief. Door het zoveel als mogelijk zelf samenstellen van je contracten wordt een grote tijdsbesparing gerealiseerd.  Je kunt onze juristen vervolgens inschakelen om de door jou zelf gemaakte contracten te checken. Ons platform maakt het eenvoudig om zo’n check aan te vragen en dat kost dan nog maar € 50. Via de geïntegreerde workflow module is er eenvoudig contact te maken en met onze juristen en over  jouw specifieke situatie te overleggen. 

Plattform® Legal faciliteert dit op een eenvoudige manier.

  • Innovatief

Het is ook mogelijk je eigen contracten naar je omgeving (kluis) te uploaden en deze voor te leggen aan onze juristen. Maar je kunt ook besluiten om je eigen accountant, adviseur of advocaat bij het proces te betrekken.  Alle stappen in het proces zijn te volgen en worden vastgelegd. De digitale ondertekening wordt vastgelegd op de Blockchain.

  • Duidelijkheid

Een Legal Check kost slechts € 50,00 excl. BTW. Dat is het het! Onze juristen nemen binnen 24 uur contact met je op en communiceren duidelijk en helder over eventuele aanpassingen.