PLATTFORM LEGAL: Maatwerk

Maatwerk: toegang tot onze experts.

Het overkomt elke ondernemer wel eens een keer. Een juridisch conflict lijkt onvermijdelijk en je weet niet wat te doen.

De basis voor professioneel ondernemen is het op orde hebben van je juridische contracten. Via onze contractenbibliotheek en de mogelijkheid om je contracten juridisch te laten checken, bieden wij je daarvoor de oplossing. Maar wat nu als ondanks dat, er toch een conflict ontstaat met een klant of een leverancier? Of dat je een arbeidsgeschil met een werknemer ziet aankomen.  Of dat je denkt dat overleg met een jurist of advocaat vooraf, juridische problemen zou kunnen voorkomen. Plattform® Legal faciliteert bovenstaande op een eenvoudige manier. Via Plattform Maatwerk bieden wij je toegang tot onze juristen en advocaten.

  • Onafhankelijk

Onze juristen en advocaten werken geheel zelfstandig. Ze hebben toegang tot onze contractenbibliotheek en kunnen voor jou snel een contract opstellen. Of, als je dat wilt, kunnen ze je contract beoordelen via de Legal Check. Maar ze kunnen je ook helpen bij een dreigend of reeds bestaand juridisch conflict en daarin optreden als jouw advocaat. Liever vooraf sparren met een jurist of advocaat, dat kan ook!

  • Transparant

De eerste 15 minuten gebruiken onze juristen en advocaten om helder te krijgen wat het juridische probleem is. Dit kost niets en verplicht je nog tot niks. Onze juristen en advocaten geven vervolgens vooraf duidelijk aan wat hun uurtarief is en meestal werken zij met een vaste prijsafspraak. Onze juristen en advocaten zijn zelf ook ondernemers en kennen de problematiek van ZZP’ers en het MKB.

  • Persoonlijk

Onze juristen en advocaten streven naar een persoonlijk contact. Heb je al eens een contract laten checken, dan kun je dezelfde adviseur een contract laten opstellen of gebruiken om juridisch mee te sparren. Onze juristen en advocaten kunnen je onderneming juridisch doorlichten en adviseren waar knelpunten zitten. Wel zo geruststellend. Je staat er niet alleen voor.